Fiat Ducato 2014 6800km L2H2 130pk 2 3 Links Voor
Fiat Ducato 2014 6800km L2H2 130pk 2 3 Links Voor

We hebben in ons aanbod van bedrijfswagens stuk voor stuk mooie en frisse voertuigen te koop. Daarvan is er één wel netjes, of eigenlijk als nieuw! Dat kan ook niet anders, deze Ducato heeft maar ca. 6.800km op de teller! Bovendien zeer aantrekkelijk doordat er een fors percentage op de restBPM kan worden afgeschreven en ook nog eens de BTW al betaald is!

Lees meer

vacature 2
vacature 2

We zoeken een collega! Je zult ons team versterken en diverse werkzaamheden gaan uitvoeren. Je zoekt een uitdagende en leuke baan, en je hebt 2 rechter handen? Je kunt met hout overweg en je hebt technisch inzicht? Neem gerust contact op.
Lees meer

Transporter camper T
Transporter camper T

Een veelgekozen auto als compacte camper en dagelijks vervoermiddel is de Volkswagen Transporter. Van de nieuwste T6 vanaf 2015, de T5 facelift vanaf 2010, T5 vanaf 2003 tot de oerdegelijke T4! Alle modellen van de Transporter kunnen worden uitgerust met een plat hefdak.

Lees meer

IMG_8151
IMG_8151

Een speciale Mercedes Sprinter. Deze klant is begonnen zonder iets, zelfs nooit eerder een camper gehad! Een camper is makkelijk gehuurd maar er eentje laten bouwen is wel iets heel anders! In een tijd van ca. 9 maanden is er over werkelijk alles nagedacht en toen werd het spannend, de camper was klaar!

Lees meer

Fiat Ducato Buscamper 3x
Fiat Ducato Buscamper 3x

Ook is een Fiat Ducato bij ons in goede handen om te laten ombouwen naar kampeerauto, helemaal op maat volgens uw idee. Een voordeel bij Fiat is de lage instap en de mogelijkheid voor een vast bed in de breedte met een lengte van ca. 196 centimeter!
Lees meer

IMG_6062
IMG_6062

De Mercedes Sprinter is een comfortabele basis auto voor een buscamper. Ruime keuze in modellen, motorvermogen en optie’s. Een aantal met automatische versnellingsbak die tot wel 7 versnellingen heeft.
Lees meer

Marco-Polo
Marco-Polo

Een degelijke auto als compacte camper en dagelijks te gebruiken als vervoermiddel is de Mercedes Vito. Van de nieuwste Vito vanaf 2014, Vito 2e generatie met facelift vanaf 2010, 2e generatie Vito vanaf 2003 tot de 1e generatie Vito voor 2003!
Lees meer

Mercedes Sprinter Automaat MJ RV
Mercedes Sprinter Automaat MJ RV

Een buscamper is een het algemeen een compacte kampeerauto die vaak ook nog in de normale parkeervakken te parkeren is. Dit type campers is de laatste jaren enorm in trek, vooral omdat het goed te gebruiken is als 2e auto.
Lees meer

Mercedes Sprinter Rolstoel Aangepast Casco Interieur Camper
Mercedes Sprinter Rolstoel Aangepast Casco Interieur Camper

U vind een buscamper net te klein? Dan kunt u kiezen voor een semi integraal camper, de afmetingen zoals lengte, breedte en de hoogte kunt u zelf bepalen. Veelal heeft u bij dit type campers tot wel 40cm meer ruimte over de breedte!
Lees meer

Man Vrachtwagen Camper Casco
Man Vrachtwagen Camper Casco

Wij bouwen niet alleen buscampers maar ook cascocampers van klein tot groot. U kunt dan als klant zelf de inbouw voorzien.
Lees meer

Buscamper-5-stuks
Buscamper-5-stuks

Naast dat wij veel Mercedes Sprinter hebben omgebouwd zijn er ook een aantal Volkswagen Crafter bedrijfswagens die zijn omgebouwd tot kampeerauto. Iets goedkoper maar toch veel kwaliteit.
Lees meer

Buscamper-6-stuks
Buscamper-6-stuks

Wij bouwen vaak de Mercedes Sprinter en de Volkswagen Crafter om tot camper. Buscamper tot halfintegraal of zelfs alkoof camper, er is vanalles mogelijk. Maar ook Fiat, Peugeot, Citroën en andere merken bouwen wij om.
Lees meer

luik-9x-voor-open
luik-9x-voor-open

Wij kunnen orginele serviceluiken voor elke camper leveren.

Lees meer

CamperBouwNederland bouwt buscampers, kampeerauto's en cascocampers. Elke camper is maatwerk en naar uw wens.

Wat is mogelijk?

Bijna alles is mogelijk! Wij steken veel tijd in het zoeken naar verschillende en (nieuwe) mogelijkheden. Aan de hand van uw aanvraag bespreken wij verschillende optie's.
Meer mogelijkheden

Wie zijn wij

CamperBouwNederland is een familiebedrijf dat ontstaan is uit 13 jaar camper ervaring. Met het enthousiasme om voor iedereen een passende camper te maken. Op maat.
Meer over ons

Prijsopgave

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave van een aanhanger, camper of serviceluik? Of heeft u een speciale vraag, voorstel, of uw idee mogelijk is? Neem dan gerust contact op!
Contact

Over ons

CamperBouwNederland bouwt uw camper volgens uw wens. Dit kan een buscamper zijn, een camper met opbouw of zelfs half-integraal zijn.

De laatste jaren zijn de buscampers steeds meer in opkomst. Het gaat om een bedrijfswagen met een kampeerauto-inbouw. Deze campers zijn compacter en goed te gebruiken als tweede of zelfs als dagelijkse auto.

Lees meer

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

Interessante links