IMG_3663
IMG_3663

Wij kunnen een originele serviceluik voor elke camper leveren.

Lees meer

luik-9x-voor-open
luik-9x-voor-open

Wij kunnen een originele serviceluik voor elke camper leveren.

Lees meer

Fiat Ducato 2014 6800km L2H2 130pk 2 3 Links Voor
Fiat Ducato 2014 6800km L2H2 130pk 2 3 Links Voor

We hebben in ons aanbod van bedrijfswagens stuk voor stuk mooie en frisse voertuigen te koop. Daarvan is er één wel netjes, of eigenlijk als nieuw! Dat kan ook niet anders, deze Ducato heeft maar ca. 6.800km op de teller! Bovendien zeer aantrekkelijk doordat er een fors percentage op de restBPM kan worden afgeschreven en ook nog eens de BTW al betaald is!

Lees meer

Transporter camper T
Transporter camper T

Een veelgekozen auto als compacte camper en dagelijks vervoermiddel is de Volkswagen Transporter. Van de nieuwste T6 vanaf 2015, de T5 facelift vanaf 2010, T5 vanaf 2003 tot de oerdegelijke T4! Alle modellen van de Transporter kunnen worden uitgerust met een plat hefdak.

Lees meer

Fiat Ducato Buscamper 3x
Fiat Ducato Buscamper 3x

Ook is een Fiat Ducato bij ons in goede handen om te laten ombouwen naar kampeerauto, helemaal op maat volgens uw idee. Een voordeel bij Fiat is de lage instap en de mogelijkheid voor een vast bed in de breedte met een lengte van ca. 196 centimeter!
Lees meer

IMG_6062
IMG_6062

De Mercedes Sprinter is een comfortabele basis auto voor een buscamper. Ruime keuze in modellen, motorvermogen en optie’s. Een aantal met automatische versnellingsbak die tot wel 7 versnellingen heeft.
Lees meer

Marco-Polo
Marco-Polo

Een degelijke auto als compacte camper en dagelijks te gebruiken als vervoermiddel is de Mercedes Vito. Van de nieuwste Vito vanaf 2014, Vito 2e generatie met facelift vanaf 2010, 2e generatie Vito vanaf 2003 tot de 1e generatie Vito voor 2003!
Lees meer

Buscamper-5-stuks
Buscamper-5-stuks

Naast dat wij veel Mercedes Sprinter hebben omgebouwd zijn er ook een aantal Volkswagen Crafter bedrijfswagens die zijn omgebouwd tot kampeerauto. Iets goedkoper maar toch veel kwaliteit.
Lees meer

Buscamper-6-stuks
Buscamper-6-stuks

Wij bouwen vaak de Mercedes Sprinter en de Volkswagen Crafter om tot camper. Buscamper tot halfintegraal of zelfs alkoof camper, er is vanalles mogelijk. Maar ook Fiat, Peugeot, Citroën en andere merken bouwen wij om.
Lees meer

CamperBouwNederland Uw adres voor nette bedrijfswagens, (Motorcross) buscampers, aluminium serviceluik of camperdeur op maat.

(Motorcross) Buscampers

Motorcross buscampers geschikt voor 2 motoren met een standaard inbouw, vast bed, keukenblokje, 2 persoons bankje en tafel. Kleine aanpassingen mogelijk
Meer info

Wat doen wij ?

Wij verkopen het volgende : - (motorcross) buscampers - bedrijfswagens - aluminium serviceluik op maat - aluminium camperdeur op maat
Meer info

Geen maatwerk camperbouw

Sinds kort doen wij geen camperbouw naar wens meer. Wij bouwen alleen nog onze eigen bussen om naar camper en zetten die te koop
Meer info

Over ons

CamperBouwNederland het adres voor gebruikte bedrijfswagens met weinig kilometers, Motorcross buscampers, aluminium camperdeur of serviceluik in iedere gewenste maat.

Na jaren van camperbouw op maat met veel plezier te hebben gedaan, bouwen wij nu alleen nog buscampers met een vaste indeling / inbouw.

Lees meer

Buscampers te koop met nieuwe ongebruikte inbouw en veel opties

Bekijk volledig aanbod

Interessante links