Serviceluik

Wij bieden voor alle (fabrieks)campers serviceluiken, garageluiken en deuren. Deze kunnen worden geleverd met of zonder deurpaneel. Wij leveren alleen de luiken of deuren. Voor montage verwijzen wij u naar een plaatselijk (schade) herstel bedrijf die hier voldoende ervaring mee hebben. Zij of u zelf kan dan het luik bij ons bestellen.

Kenmerken Serviceluiken en camperdeuren

  1. Maximale afmetingen van 280x250cm tot 2000x2000cm (uitzaagmaat).
  2. Zowel als profiel (zonder binnenpaneel) als complete deur leverbaar.
  3. Word geleverd zonder sloten
  4. Kleur profiel en paneel RAL9002
  5. Standaard hoeken met radius van 82,5mm (90 graden hoeken tegen meerprijs mogelijk)

Wat kost een serviceluik of camperdeur  ?

Voor prijs KLIK HIER

Afmetingen van een serviceluik of camperdeur

  1. Als maat word de uitzaagmaat / gatmaat aangehouden
  2. Maximale buitenmaat is luikmaat plus 15mm rondom
  3. Maximale doorvoermaat is luikmaat minus 15mm rondom

Typen serviceluiken

Model 2013 IMG_6709

Dit type wordt onder andere gebruikt in Hymer, Carthago, Bürstner, Knaus, Dethleffs, Hobby, Niesmann-Bischoff Campers. Het afdichtrubber zit aan de binnenzijde van het profiel en is er standaard een borstelrand aangebracht. Standaard kunnen wij dit type in geanodiseerd aluminium leveren (zilver). Aanbevolen wanddikte is 28mm. Van dit model zijn alleen nog de voorraad luiken beschikbaar.

Model 2012 IMG_6681

Dit type wordt gebruikt als verbetering ten opzichte van het model 2004. Het verschil met model 2004 is dat er een extra afdichtrubber wordt gebruikt aan de buitenzijde van het profiel, hierdoor is er minder windgeruis en kan er geen water in het profiel blijven staan. Deze luiken komen voor bij o.a. Bürstner en Dethleffs. Standaard worden deze luiken geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 t/m 46mm.

Model 2010 IMG_6673-kopie

Dit type wordt gebruik bij Frankia, Arto en Niesmann-Bischoff. Dit model heeft een enkel afdichtrubber aan de buitenzijde tussen het binnen en buitenprofiel. Er worden ook verbeterde en vlakkere scharnieren gebruikt. Standaard wordt dit model geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 35 tot 44mm, meer of minder is wel mogelijk.

Model 2004

Dit type werd gebruikt door o.a. Bürstner, Eura Mobil en Dethleffs. Het afdichtingsrubber zit aan de binnenzijde van het profiel, hierdoor is het rubber niet zichtbaar wanneer het luik is gesloten. Standaard wordt dit model geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 tot 42mm.

Typen sloten

Metaal slot voor camperdeurSlot metaal deur - luik

Metalen uitvoering van binnenuit te sluiten en te vergendelen, geschikt vanaf wanddikte 24mm

 

 

M1 slot voor camperdeur, metalen binnenkantcamperdeurslot M1 compleet 2

Het M1 slot is een slot voor een toegangsdeur van uw camper of caravan. Dit type slot is goedgekeurd voor alle verzekeringen.

 

 

Draai druk slot voor serviceluikdraai druk slot zwart

gedraaid moet worden om zich te sluiten, om het slot te vergrendelen moet deze worden ingedrukt. Wij leveren de verbeterde versie van dit slot die bij het draaien beter sluit door zich van binnen in te trekken.

 

 

 

 

Verzonken slot voor serviceluik280909_124431_k_schloss_mit_zyl_gross

Het verzonken slot zit uiteraard verzonken in het paneel, aan de binnenzijde zit er een opbouw met automatisch sluiting. Het slot kan open gedaan worden door aan de hendel te trekken.

Verzonken slot voor serviceluikserviceluik slot verzonken nieuw met klem no logo

Bij dit slot kan u zelf de deur optimaal afstellen. Dit slot sluit niet automatisch bij sluiten zodat ook geschikt voor grotere luiken, dan heb je geen twee handen tegelijk nodig.

 

 

Verzonken slot ovaal voor serviceluikLuik slot ovaal verzonken zwart

Dit slot is helemaal zwart en niet zoals op foto met mat zilver. Bij dichtdoen van serviceluik sluit dit sluit gelijk (niet vergrendeld met sleutel, wel dicht) Kan daarna apart met sleutel vergrendeld worden)

 

 

 

Cilinders

Voor het draai-druk en het verzonken slot is een standaard cilinders te leveren met 1 type sleutel.

Voor het M1 slot zijn 2 soorten cilinders leverbaar, een standaard cilinder met sleutel en een vernieuwde cilinder die niet via de standaard 2 zijdige sleutel werkt.