Serviceluik Modellen

Wij bieden voor alle (fabrieks)campers serviceluiken, garageluiken en deuren. Deze kunnen worden geleverd met of zonder deurpaneel geleverd worden. Ook is het mogelijk dat door ons het luik of deur in uw camper gemonteerd word.

Maximale afmetingen gaan vanaf 20x20cm tot 200x200cm (uitzaagmaat).

Soorten;

Model 13 IMG_6709

Dit type wordt onder andere gebruikt in Hymer, Carthago, Bürstner, Knaus, Dethleffs, Hobby, Niesmann-Bischoff Campers. Het afdichtrubber zit aan de binnenzijde van het profiel en is er standaard een borstelrand aangebracht. Standaard kunnen wij dit type in geanodiseerd aluminium leveren (zilver). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 t/m 46mm, aanbevolen wanddikte voor het luik zelf is 35mm.

Model 12 IMG_6681

Dit type wordt gebruikt als verbetering ten opzichte van het model 2004. Het verschil met model 2004 is dat er een extra afdichtrubber wordt gebruikt aan de buitenzijde van het profiel, hierdoor is er minder windgeruis en kan er geen water in het profiel blijven staan. Deze luiken komen voor bij o.a. Bürstner en Dethleffs. Standaard worden deze luiken geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 t/m 46mm.

Model 10 IMG_6673-kopie

Dit type wordt gebruik bij Frankia, Arto en Niesmann-Bischoff. Dit model heeft een enkel afdichtrubber aan de buitenzijde tussen het binnen en buitenprofiel. Er worden ook verbeterde en vlakkere scharnieren gebruikt. Standaard wordt dit model geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 35 tot 44mm, meer of minder is wel mogelijk.

Model 04

Dit type werd gebruikt door o.a. Bürstner, Eura Mobil en Dethleffs. Het afdichtingsrubber zit aan de binnenzijde van het profiel, hierdoor is het rubber niet zichtbaar wanneer het luik is gesloten. Standaard wordt dit model geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 tot 42mm.