Serviceluiken

Wij bieden voor alle (fabrieks)campers serviceluiken, garageluiken en deuren. Deze kunnen worden geleverd met of zonder deurpaneel geleverd worden. Ook is het mogelijk dat door ons het luik of deur in uw camper gemonteerd word.

Maximale afmetingen gaan vanaf 20x20cm tot 200x200cm (uitzaagmaat).

Soorten;

Model 2013 IMG_6709

Dit type wordt onder andere gebruikt in Hymer, Carthago, Bürstner, Knaus, Dethleffs, Hobby, Niesmann-Bischoff Campers. Het afdichtrubber zit aan de binnenzijde van het profiel en is er standaard een borstelrand aangebracht. Standaard kunnen wij dit type in geanodiseerd aluminium leveren (zilver). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 t/m 46mm, aanbevolen wanddikte voor het luik zelf is 35mm.

Model 2012 IMG_6681

Dit type wordt gebruikt als verbetering ten opzichte van het model 2004. Het verschil met model 2004 is dat er een extra afdichtrubber wordt gebruikt aan de buitenzijde van het profiel, hierdoor is er minder windgeruis en kan er geen water in het profiel blijven staan. Deze luiken komen voor bij o.a. Bürstner en Dethleffs. Standaard worden deze luiken geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 t/m 46mm.

Model 2010 IMG_6673-kopie

Dit type wordt gebruik bij Frankia, Arto en Niesmann-Bischoff. Dit model heeft een enkel afdichtrubber aan de buitenzijde tussen het binnen en buitenprofiel. Er worden ook verbeterde en vlakkere scharnieren gebruikt. Standaard wordt dit model geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 35 tot 44mm, meer of minder is wel mogelijk.

Model 2004

Dit type werd gebruikt door o.a. Bürstner, Eura Mobil en Dethleffs. Het afdichtingsrubber zit aan de binnenzijde van het profiel, hierdoor is het rubber niet zichtbaar wanneer het luik is gesloten. Standaard wordt dit model geleverd in gepoedercoat RAL 9002 (wit). Aanbevolen wanddiktes zijn 28 tot 42mm.

Sloten;

M1 slot

Het M1 slot is een slot voor een toegangsdeur van uw camper of caravan. Dit type slot is goedgekeurd voor alle verzekeringen.

Draai druk slot091210_145854_drehspann_0013

Het draai druk slot is een slot die gedraaid moet worden om zich te sluiten, om het slot te vergrendelen moet deze worden ingedrukt. Wij leveren de verbeterde versie van dit slot die bij het draaien beter sluit door zich van binnen in te trekken.

Verzonken slot280909_124431_k_schloss_mit_zyl_gross

Het verzonken slot zit uiteraard verzonken in het paneel, aan de binnenzijde zit er een opbouw met automatisch sluiting. Het slot kan open gedaan worden door aan de hendel te trekken.
Cilinders;

Voor het draai-druk en het verzonken slot is een standaard cilinders te leveren met 1 type sleutel.

Voor het M1 slot zijn 2 soorten cilinders leverbaar, een standaard cilinder met sleutel en een vernieuwde cilinder die niet via de standaard 2 zijdige sleutel werkt.