Volkswagen Transporter T5 buscamper nieuwe inbouw hefdak

Volkswagen T5 camper nu € 18.995,-

Een buscamper met een nieuwe, ongebruikte camperinbouw. Een betrouwbare en heel frisse auto met weinig kilometers. Normaal met standaard pop-up dak, deze auto is voorzien van een klein hefdak en ook nog in de kleur van de auto. Voorzien van zit / slaap combinatie van 120 x 195cm, keukenblok met opbergruimte RVS 2 pits kookgelegenheid, spoelbak met kraan, schoon- en vuilwatertank met pomp.

 

Foto’s van deze buscamper : (Wil u grotere foto’s zien klik dan op foto)

IMG_6476

Een complete frisse camper in de kleur zilver Metallic met weinig kilometers. Er is een klein hefdak gemonteerd (in kleur van de auto gespoten)

 

 

 

IMG_6484

Deze camper heeft twee achterdeuren en een zijdeur en is niet echt als buscamper herkenbaar. Door zijn lengte van slechts 478cm is deze buscamper ook goed als dagelijks auto te gebruiken.

 

 

 

IMG_6510

Het hefdak vanaf achter gezien, in kleur van de auto gespoten. Het hefdak zord voor stahoogte in de camper.

 

 

 

 

IMG_6512

Het hefdak ingeklapt is superplat zodat hij bijna niet te zien is. Bovendien blijft de buscamperhoogte onder de twee meter, waardoor je in veel parkeergarages kan en bovendien bij veel betaalde dingen zoals tolpoorten veel goedkoper uit bent.

 

 

 

IMG_6502

Hier ziet u de twee persoons zit / slaap combinatie, waarvan u een bed kan maken van ca. 195 x 125cm. Keukenblok is met een 2 pits RVS gascomfort met spoelbak, schoon- en vuilwatertank, kraan en pomp. Het kookcomfort is met een klep af te sluiten zodat u extra ruimte heeft om iets op te zetten. De tafel is aan het keukenblok te gebruiken. Het keukenblok heeft twee schuifdeuren voor bergruimte.

 

 

IMG_6480

Het uitgeklapte bed te zien vanaf de achterkant van de auto. Groot voordeel is dat er voor het bed nog ca. 65cm over is om u om te kleden. Hier word de ruimte tussen de voorstoelen en de zit / slaapcombinatie bedoeld.

 

 

 

IMG_6504

Het achterdeel van de zit / slaapcombinatie is op te klappen waardoor er een grote bergruimte ontstaat.

 

 

 

 

IMG_6505

Neergeklapt is er een mooie ruimte om het beddengoed op te ruimen en dan blijft eronder nog extra bergruimte over.

 

 

 

 

IMG_6478

Het ruime bed uitgeklapt gezien vanaf de zijdeur, hier is ook de extra ruimte tussen bed en voorstoelen te zien. De tafel kan u zo weghalen als u deze niet gebruikt waardoor ook extra leefruimte ontstaat.

 

 

Gratis 2 x draaibare voorstoelen !!!

 

Prijs van deze buscamper (*) van € 23.140,- voor € 18.995,- (uw voordeel € 4.145,- ) :

Basis prijs met nieuwe inbouw en pop-up dak (wit) € 19,995,- Meerprijs klein hefdak € 450,- Meerprijs klein hefdak in kleur auto (zilver) € 350,- Meerprijs 2 pits RVS kook € 350,- Nieuwe koppeling (**), dubbel massa vliegwiel (**) en 4x nieuwe banden € 1.995,- (**) Deze onderdelen zijn preventief vervangen!!!

Totaal inclusief meerprijzen van € 23.140,- voor € 18.995,- (UW voordeel € 4.145,-) (*)All-in prijs inclusief afleverkosten (**), camperkenteken, rest BPM en nieuwe APK

Kenmerken van deze auto :

  • airco
  • elektrische ramen
  • elektrische spiegels
  • 85.000km
  • radio
  • board computer
  • 2 stoelen
  • metallic zilver kleur

(**) Nieuwe APK, vloeistofcheck, nieuwe kentekenplaten, olie beurt. (uitgebreidere afleverpakketen tegen meerprijs mogelijk, vraag onze verkoper naar de mogelijkheden.

Comments are closed.