Vacature bij CamperBouwNederland

Vacature / Personeel gezocht: Werkplaatsmedewerker / Interieurbouwer CamperBouwNederland

Wij zijn opzoek naar een fulltime medewerker voor in onze werkplaats (voor ca. 32-40 uur per week). Zou jij onderdeel willen gaan uitmaken van ons team? Je hebt enige werkervaring in de interieurbouw en je zoekt een uitdagende baan?  je zoekt na je opleiding op school een baan of je zit nog op school en zoekt een leerbedrijf?

Over deze functie:

In de functie van werkplaatsmedewerker ga je uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren, van isoleren en betimmeren tot het maken van meubels waarbij je rekening houdt met uiteenlopende zaken zoals bijvoorbeeld; energiesystemen, watervoorziening, verwarming, vensters, etc . Aan jou om te laten zien welke vaardigheden  je beheerst.  Je zult omgaan met verschillende soorten materialen, hebt passie voor je werk en het is van belang dat je nauw let op de kwaliteit én afwerking die je levert. Je vervaardigt de producten in een goed uitgeruste werkplaats op basis van ruwe bouwtekeningen en houd rekening met de wensen en gebruik van de klant.

Functie eisen:

-            Bij voorkeur enige ervaring in interieurbouw of houtbewerking en een technische achtergrond

-            Netjes en opgeruimd werken

-            Ruimtelijk inzicht, creatief denken

-            Nauwkeurig en soepel werken

-            Zelfstandig werken als ook in teamverband

-            Opleiding op MBO niveau (allround) meubelmaker/interieurbouwer wordt gewaardeerd, maar is niet noodzakelijk

-            Jezelf durven te ontwikkelen

-            Nuchter en serieus met tussentijds een vleugje humor word gewaardeerd

Bedrijfsprofiel:

CamperBouwNederland V.O.F. is in 2011 ontstaan uit 13 jaar camper ervaring. We hebben het doel wat de klant met de camper voor ogen heeft hoog in het vaandel staan waardoor er een echte persoonlijke maatwerk camper gerealiseerd word. Elk interieur is anders, van klein en compact met hefdak tot luxe en onafhankelijk. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende voertuigen die ingebouwd worden. Bijvoorbeeld de compacte Citroën Jumpy en de ruime Mercedes Sprinter, maar ook de Fiat Ducato is er een die met regelmaat langskomt.

Heb jij zin om deze uitdagende functie aan te gaan? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief samen met je curriculum vitae en een recente (pas)foto. Ja kunt dit opsturen naar CamperBouwNederland V.O.F., Galvanistraat 4a, 7903 AE in Hoogeveen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een email sturen!

Contactgegevens:

CamperBouwNederland V.O.F.

Galvanistraat 4A in Hoogeveen.

Telefoon: 06-51474971 (Vraag naar Marcel of Robin)

Email: info@camperbouwnederland.nl

Comments are closed.