CamperBeurs Hardenberg

Voor het eerst waren een aantal campers die door ons ingebouwd zijn te bezichtigen op de Camper Beurs in Hardenberg en kon u kennis maken met de bouwers daarvan, Marcel en Robin. Dit heeft wel enige tijd op zich laten wachten, dit jaar werden we namelijk al voor het 5e jaar achter elkaar gevraagd om present te zijn. Helaas vonden wij de vorige jaren niet dat we een geschikte stand konden opbouwen, en dan doen we het liever niet. Door tijdgebrek of campers net opgeleverd bijvoorbeeld kwam ook voor. Daarbij kwam dat we met alles wat wij doen dat zo goed mogelijk willen voltooien, we realiseren wel dat we daarmee de lat voor ons zelf soms te hoog leggen en dat tijd kost, in dit geval bijna 5 jaar…

Met veel bezoekers hebben we kennis mogen maken. Van vele kregen we te horen dat ze een aantal campers herkende van onze website en vonden het prettig om deze en ons in het echt te zien of te spreken, erg leuk om te horen dat er veel naar onze website gekeken word, we steken er immers best wel enige tijd en moeite in. Sommige bezoekers zijn zelfs speciaal voor ons, althans voor ons bedrijf, naar de Camper Beurs gekomen! Dat vonden wij beide speciaal en erg leuk om te horen! Bedankt daarvoor.

We zijn tevreden over het verloop van de Camper Beurs, we zien er naar uit om u later weer een keer te spreken of zelfs de inbouw van uw droom camper voor u te mogen realiseren!

IMG_20160924_100207

Bewaren

Bewaren

Comments are closed.