Semi Integraal Camper

Meer ruimte tijdens de vakantie, langere periode op vakantie en ook bij slecht weer binnen kunnen leven. Dat zijn vaak de redenen dat er een semi integraal camper gekozen word. Deze campers hebben een variabele lengte, breedte en hoogte van 3 tot wel 12! meter in de lengte, breedtes van 2 tot 2,3 meter en hoogtes van 1,9 tot 2,2+ meter. Ook is er genoeg ruimte om met meerdere personen op vakantie te gaan.

U kunt uiteraard uw eigen wensen inbrengen, dit is voor ons als bouwer zelfs erg belangrijk zodat we goed weten wat uw doel is en hierbij adviezen te geven zo nodig.

Gewicht

Wij bouwen met lichtgewicht materialen en kunnen een complete semi integraal camper bouwen rond 2850-2900kg rijklaar! dit betekend een laadvermogen van wel ruim 600kg.

Kwaliteit

De opbouw is gegarandeerd rot/vochtvrij dit komt mede door de dubbele afdichtingen en rotvrije materialen. De panelen van de opbouw zijn van polyester en in meerdere kleuren te kiezen. Doordat de panelen een glasvezelversterkte binnen en buitenplaat heeft zijn dit zeer stabiele panelen, ook is de opbouw niet gevoelig voor zware hagel en bijvoorbeeld fietsturen die tegen de camper gezet word. De glasvezelversterkte basis is afgewerkt met een gelcoat die het paneel spiegelglad maakt en gelijk al in kleur maakt, bijkomend voordeel is dat de buitenkant niet snel beschadigd zoals bij de veelgebruikte gelakte aluminium buitenplaten.

Interieur

Het interieur is helemaal door u zelf in te delen, werkelijk vanalles is mogelijk. Een extra raam daar, een net even breder bed, een hoogstaande technische elektra installatie of een ruime koelkast. Ook zijn extra zitplaatsen mogelijk die tijdens het rijden gebruikt mogen worden. Voorbeelden zijn moeilijk te geven, wat vind u belangrijk wat heeft u in gedachten?

IMG_2061 IMG_0958