Prijzen Opbouw

Wij bouwen ook semi-integraal, 4×4, en casco-campers. Wij spreken van opbouw campers. Bij dit soort campers valt veel te kiezen qua paneel, isolatie, subframe, dakspoilers en afwerking. De hieronder genoemde prijzen zijn natuurlijk zonder het interieur. Zie daarvoor: Prijzen inbouw.

Voor een casco-opbouw hebben wij een aantal standaard prijzen, waarmee u een indicatie heeft voor uw berekening van de kosten.

In bijna alle gevallen wordt er gekozen voor een chassis-cabine variant. Hierop komt een subframe voor een goede constructie naar de wanden. Op dit subframe kan de vloer worden gemonteerd met mogelijkheden voor extra bergruimte onder de vloer. Wij werken met een ”blinde” bevestiging van de wanden aan het subframe: aan de buitenzijde is geen schroef of afwerkstrip te zien. Al onze casco’s zijn gegarandeerd deuk-, rot- en vochtvrij. Een hevige hagelbui vormt geen enkel probleem. De gehele opbouw is van polyester en kan nagenoeg niet indeuken, ook niet door bijvoorbeeld een fietsstuur.

Hieronder een aantal prijzen (per strekkende lengtemeters opbouw):

• lichtgewicht subframe van aluminium, incl. productie, montage en afwerking vanaf € 350,- per strekkend meter opbouw.
• lichtgewicht geïsoleerde vloer, incl. coating aan de onderzijde vanaf € 175,- per strekkende meter opbouw.
• lichtgewicht panelen opbouw ca. 2,1m breed met ca. 2m stahoogte, incl. montage en standaard haakse afwerking vanaf €1950,- per strekkende meter opbouw. Mocht de opbouw boven de cabine moeten doorlopen, geld er een meerprijs van 25% per strekkende meter boven de cabine.
• standaard toegangsdeur ca. 55x180cm met slot. Incl. montage, en afwerking vanaf € 775,-
• verlichting conform EU richtlijnen vanaf €995,-

Een rekenvoorbeeld:

U wilt een opbouw van 3 meter achter de cabine;

Subframe 3 meter
3x€ 350 = € 1050,-
Vloer 3 meter (inclusief deel vloer cabine)
3x€ 175 = € 525,-
Opbouw 3 meter achter de cabine met voorwand.
3x€ 1950 = € 5850,-
Verlichting
1x€ 995 = €995,-
Totaal excl. btw en montage € 8.420,-
Totaal incl. btw en montage € 10.188,20,-

IMG_9568 IMG_0958