Casco Camper

Een mogelijkheid bij ons is om een cascocamper te laten bouwen. Als u zelf het interieur wilt inbouwen is dit een goede optie, u geniet van de extra ruimte ten opzichte van een buscamper. Vooral de breedte is een groot voordeel, de meeste cascocampers zijn 2 tot 2,3 meter in de binnenzijde. De hoogte en lengte van de cascocamper kunt u natuurlijk ook bepalen.

Gewicht

Een belangrijk punt is het totaalgewicht. Wij bouwen met lichte en duurzame materialen zodat we een casco opbouw van 4 meter tussen de 500 en 750 kilogram kunnen bouwen.

Half integraal of Alkoof

We kunnen uw camper bouwen als een half integraal of met alkoof. Het voordeel van de half integraal camper is dat u veel stahoogte heeft in de cabine, bovendien kan er vaak ook nog veel bergruimte gecreëerd worden zonder dat er veel ruimte verloren wordt.Het voordeel van een Alkoof camper is dat er gelijk 1 of 2 slaapplaatsen worden gecreëerd, dat scheelt weer wat ruimte op het vloeroppervlak.

Interieur

Uiteraard kunnen we uw cascocamper ook voorzien van een interieur. Dat kan een simpel interieur zijn om aan een laag budget te voldoen of juist iets luxer interieur als uw budget het toelaat, we zijn hierin erg flexibel en kunnen u vooraf vaste prijzen geven!

IMG_0847-700x400 Man Vrachtwagen Camper Casco

 

IMG_9568 IMG_95751

 

Renault Master Chassiscabine Cascocamper Chassis Renault Master Chassiscabine Cascocamper Opbouw Zijwanden

 

Mercedes Sprinter Half Integraal Camper Rolstoelvriendelijk Chassis Cabine Mercedes Sprinter Half Integraal Camper Rolstoelvriendelijk Links Voor

 

Bimobil_EX345 3puntstorsie