CamperBouw

Er zijn verschillende typen campers: buscampers, integraalcampers, half-integraalcampers en alkoofcampers. Waarschijnlijk heeft u voor een van deze campers een voorkeur. Dan zijn er nog verschillende mogelijkheden van aflevering: in casco of compleet met inbouw en alle apparatuur.

Casco

Voor u kunnen wij een casco bouwen. Dit houdt in dat de opbouw op de auto wordt gemonteerd, inclusief verlichting en evt. toegangsdeuren en serviceluiken. Onze voorkeur gaan uit naar de bouw op een chassis cabine, omdat dit in veel gevallen sterker is dan een chassis van een bus. Hierdoor is er minder kans op tordering. Het chassis van een bus kán ook gebruikt worden voor een camper opbouw máár dit bestaat meestal uit een ”enkel” chassis (platform chassis).

Op het chassis achter de cabine komt een subframe waarop de vloer gemonteerd wordt. Het subfame zorgt voor de verbinding tussen het chassis en de zijwanden. De vloer en wanden kunnen in overleg worden samengesteld. Denk hierbij aan de soort isolatie en polyester.

Inbouw

De inbouw van de (bus)camper kunnen wij ook voor u realiseren. Vooraf hebben wij contact met de klant en komen dan tot een lijst met de wensen. Hierna nodigen wij de klant uit om de daadwerkelijke inbouw door te spreken. Bovendien maken wij een 3d schets van de inbouw voor een realistisch beeld.